Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MARKETLERİN REKLAMINI YAPMAK İSTEMİYORUZ

Vatandaşlar: Marketler, ya reklamsız poşet satsınlar ya da reklam baskılı poşetten para almasınlar. Biz cebimizdeki parayla marketlerin reklamını yapmak istemiyoruz diyorlar.

Türkiye genelinde zincir marketler hızla çoğalırken, bu marketlerde yaşanan fiyat farklarına vatandaş tepki gösterirken bir tepkide üzerine reklam yazılı poşetlerin parayla satılmasına geldi.

Bu olayı vatandaşlar yüksek sesle dillendirmeseler de halk arasında bu uygulamanın yanlış olduğu konuşuluyor. Konuyla ilgili görüştüğümüz vatandaşlar gazetemize yaptıkları açıklamalarda, “İlçemizde bulunan zincir marketlerden Şok, Fiskomar, BİM ve A-101 de bilindiği üzere poşetler parayla satılmaya başlandı. Biz parayla satılmasına bir şey demiyoruz ancak, parayla poşet alıyorsak üzerinde marketin reklamı olmayan baskısız poşet vermeleri gerekir. Eğer reklamları varsa da para almamaları gerekir. Bizden poşet parası adı altında poşete yazdırdıkları reklamın parasını alıyorlar. Hesaba sıra geldiğinde bir kuruş indirim yapmayan bu marketlerin baskılı poşeti parayla satmasını doğru bulmuyoruz. Alış veriş yapana bir poşet vermek hizmettir. Biz paramızla aldığımız poşetle, şehir içerisinde kimsenin reklamını yapmak istemiyoruz. Eğer reklamlarını yapacaksak poşetten para almasınlar. Market müdürleri de bu yanlışı yukarıya iletsinler. Tekrar söylüyoruz, ya reklamsız poşet, ya ücretsiz poşet ” şeklinde konuştular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar