Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

LİSELİ ÖĞRENCİLERE DUYURU

BEŞİKDÜZÜ-Kapatılan Yeşilkıyı Gazetesi’nn devamı olan Kuzeyses Gazetesi tarafından Beşikdüzü ilçesinde liseli öğrencilerin katılabileceği 4. Beşikdüzü” konulu ödüllü şiir yarışması düzenliyor.

Yarışmayla ilgili açıklamada bulunan Kuzeyses Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Müdürü Ahmet Saraç, “Liseli öğrencilerimiz kendilerinin yazdığı şiirlerle katılabilecekleri şiir yarışmasında  birinciye 1500 TL, ikinciye 1000 TL, üçüncüye ise 500 TL verilecek.

Son başvuru tarihi 15 Mayıs 2023’tür. Yazdıkları şiirleri okullarının idaresine bu tarihte teslim etmiş olacaklar. Okul idareleri de bu şiirleri 17 Mayıs 2023 günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edecekler. 20 Mayıs Cumartesi günü değerlendirilecek şiirlerde dereceye girenlerin rumuzları gazetemizde yayınlanacaktır. Ödüller 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü Halk Eğitimi Merkezi salonunda düzenlenecek “Bir Nefes Şiir, Bir Nefes Türkü” programında verileceklerdir. Yeteneği olan liseli bütün öğrencilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyoruz. Bu konuda öğretmenlerimizin öğrencileri katılmaya katılma yönünde teşvik etmelerini arzu ediyoruz. Yarışma ile ilgili şartnameler okullara gönderilmiştir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar