Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

KUZEYSES’DEN YENİ BAŞKANLARA ZİYARET

BEŞİKDÜZÜ-Kuzeyses Gazetesi Kurucusu Ahmet Saraç ve yazı ailesinden Ercan Kaba, Beşikdüzü İyi Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlıklarını ziyaret ettiler.

İlk olarak yapılan kongrede yeniden ilçe başkanı seçilen İyi Parti İlçe Başkanı Serkan Dübüş’ü parti binasındaki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. İyi Parti ilçe Başkanı Serkan Dübüş, Beşikdüzü teşkilatı olarak yüzde yirmiye ulaşarak Trabzon ve Karadeniz’de  iyi Parti olarak birinci parti olduklarını, bu rakamı gelecek seçimlerde yüzde otuzlara çıkarmak için çalışacaklarını  belirtti. Dübüş, gerçekleştirilen ziyaretten memnunluk duyduğunu en kısa sürede iadeyi ziyarette geleceğini söyledi.

Buradan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına atanan ve yönetimi kurmakla görevlendirilen Doğukan Zıp’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde  bulundular. Doğukan Zıp, eski başkanın görevden alınması dolayısıyla boşalan göreve atanmış bulunuyorum. Görevime başladım, yeni yönetim kurulu listemi oluşturarak MHP Genel Merkezi’ne sundum. Yönetimimin de onaylanmasıyla kolları sıvayarak çalışmalara başlayacağız dedi. Başkan Zıp, yapılan bu ziyaretten de memnunluk duyduğunu, ileriki günlerde iadeyi ziyarette bulunacağı belirtti. Biz de  her iki başkana Kuzeyses ailesi olarak görevlerinde başarılar diliyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar