Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

KUZEYSES’DEN ANADOLU ŞAPKA’YA ZİYARET

ŞALPAZARI-Beşikdüzü Kuzeyses Gazetesi Sahibi Ahmet Saraç, gazetenin köşe yazarlarından  Ercan Kaba ile Şalpazarı İlçe merkezinde yaklaşık 6 yıldır hizmet veren Anadolu Şapka Fabrikası’na ziyarette bulundu.

İlçe ekonomisinin can suyu durumunda olanlardan biri olan Anadolu Şapka Fabrikası’nın sahibi Ömer Özdemir ile bir süre sohbet ettiler. Fabrikanın çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Özdemir, “Kendi insanımıza ve yöremize hizmet amacıyla yaklaşık 6 yıl önce kurduğumuz fabrikamız her geçen daha da kendini geliştirerek bugünlere geldi. Bugün Türkiye’nin her tarafına şapka yapıyoruz. Artık her tarafta tanınan ve bilinen bir marka haline geldik. Bölge insanımıza da bu vesile ile iş imkanı sağladığımız için de ayrıca mutluyuz. Pandemi döneminde iş hacmimiz bir hayli düşmüştü. Pandemi sonrası yeniden işler eskiye döndü. Hatta Pandemi öncesinden daha iyi durumdayız” dedi.

Daha sonra birlikte fabrikanın gezilmesiyle ziyaret sona. Kuzeyses Gazetesi olarak bizlerde Anadolu Şapka’ya iş hayatında uzun ömürler ve başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar