Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

Kütüphaneler haftasının 58.yılı nedeniyle Beşikdüzü Borsa İstanbul Fen Lisesi ile Beşikdüzü Halk Kütüphanesi işbirliğiyle düzenlenen program Fen Lisesi salonunda gerçekleştirildi.

Program sunuculuğunu Cennet Özdemir’in yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kütüphaneci Hakan Bahadır’ın Türkiye’de halk kütüphanelerinin önemi temalı sunumun ardından Beşikdüzü Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Arif Çağlar tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldı. İlçedeki okulları temsilen Tuana Gengörü, Lale Saka, Ezginaz Pamuk, Nazlı Havva Kaya, Burak Kukul ve Deniz Arda Durgunlu adlı öğrenciler okudukları birer eseri tanıttılar. Programın son bölümünde Beşikdüzü Halk Kütüphanesi’nden en çok kitap alan İpek Batman, Taha Akın, Faruk Esmer, Fehmi Demir ve Deniz Sezer’e Kaymakam Ferhat Vardar tarafından hediyeleri takdim etildi.

Programa Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Stajer Kaymakam Fatih Adıgüzel, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, Beşikdüzü Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Ertuğrul Karoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, siyasi parti başkanları, daire amirleri ve davetliler katıldılar. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar