Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

KURUKIZ’DAN DURMAZ’A HEMŞEHRİLİK BERATI

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’a “Hemşehrilik Beratı” verdi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’a Şalpazarı ilçesine görtermiş olduğu yakın ilgi alakalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Hemşehrilik Beratı” verdi.

Şalpazarı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında alınan kararla Fahri Hemşehri ilan edilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’a  Hemşehrilik Beratı’nı Belediye Başkanı Sayın Refik Kurukız  takdim etti.

Fahri Hemşehrilik unvanı için Belediye Başkanı Kurukız’a, Belediye Meclisi üyelerine ve Şalpazarı ilçe halkına teşekkür eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili  Sadir Durmaz, yaptığı açıklamada  şunları söyledi: “Ben de güzel ilçemiz, Şalpazarı’mızın, yiğit ve mert insanlarının hemşehrisi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Şalpazarılı hemşerilerim için bir kardeşiniz, bir evladınız olarak yapılacak tüm hizmetlerde Şalpazarı ilçemizin yanında, olacağım. Benim için Şalpazarı Belediye Meclisi’nin almış olduğu bu kararla düzenlenen bu belge beni çok mutlu etmiştir. Şalpazarı Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız’a, yine bu kararın alınmasında oy veren meclis üyelerimize,  çok teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar