Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

KTÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

TRABZON-KTÜ 40.mezunlarını düzenlenen törenlerle verdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarımız, hem de onların siz değerli anne ve babaları için önemli bir gün. Bugün bu töreni geleceğimizin teminatı olan mezunlarımızın başarılarını alkışlamak, mutluluk ve sevinçlerini paylaşıp anılarında güzel bir iz bırakması mezuniyet töreninde 1230 öğrenci düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldılar.

KTÜ futbol sahasında düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mezun olan öğrenciler adına Betül Türkyılmaz ve Dekan Uğur Kaya’nın konuşmasının ardından kürsüye gelen KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı konuşmasında, “Her insanın hayatında özel günler vardır. Bu günler önemlidir, yaşam boyunca da diğer günlerin önüne çıkarılır. Bu gün de hem 40.dönem arzusuyla hep beraber gerçekleştiriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Fakülte’nin Yönetim Bilişimleri Sistemleri Bölümü’nün, Ekonometri Bölümü’nün, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nün, Kamu Yönetimi Bölümü’nün, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün, Maliye, işletme ve İktisat Bölümü’nün ilk üçe giren öğrencileri plaketle ödüllendirildiler. Sitemizin sahibi Ahmet Saraç’ın baldızının oğlu Görkem Çetin Kamu Yönetimi Bölümü birincisi olarak plaket alanlar arasındaydı.  Mezuniyet andının okunmasından sonra mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tören kep atma ile son buldu. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar