Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

KÖSE GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Beşikdüzü eğitim camiasının büyük değerlerinden biri olan  ve bir dönem Beşikdüzü Milli Eğitim Şube Müdürü olarak da görev yapan  Trabzon İbrahim Alemdağ Ortaokulu Müdürü Birol Köse, ilçeye gelişinde Kuzeyses Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetemizin Kurucusu Ahmet Saraç ile bir süre sohbet eden Köse, Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü döneminde Ahmet Saraç’la basın alanında güzel işler yaptıklarını ve milli eğitim camiasının haberlerinin atlanmamasına özen gösterdiklerini belirti. Kurduğu Kuzeyses internet Gazetesi’nin ilçede tek basın kuruluşu olduğunu belirterek sahip çıkılması gerektiğinin de altını çizdi.

Gazetemizin Kurucusu Ahmet Saraç da yaptığı açıklamada,  “Birol Beyle çok güzel işler yaptık. Milli Eğitimin her faaliyetinden haberdar etti beni. Çakışan haber saati olursa bu kez kendisi haberleri fotoğrafladı, daha sonra haber metnini birlikte yazarak haberi oluşturduk. O’nun ilçeden tayininin çıkmasından sonra İlçe Milli Eğitimin haberlerinden, programlarından haberdar olmamaya başladık. Bir daha O’nun dönemindeki hızı yakalayamadık. Basınla çalışmasını beceren eğitimcilerin başında geliyordu. Tekrar O’nunla çalışmak isterim” dedi. Saraç, ayrılırken kendisine Erkan Ocaklı kitabı hediye etti.

One thought on “KÖSE GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

  1. Ahmet Bey ,
    Öncelikle güzel düşünceleriniz için onur duyduğumu belirtmek isterim.
    Eğitimde söz sahibi güzel Beşikdüzü’müzdeki “eğitimde iyi örnekleri” siz değerli gazeteciler/haberciler İlimize hatta Ülkemize duyurarak yaygınlaşmasına vasıta oldunuz.Allah sizden razı olsun.İyiki Varsınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar