Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

KOORDİNATÖR VE MANEVİ DANIŞMANLARLA TOPLANTI

Mithat GÜDÜ

Vakfıkebir Müftüsü Şükür Küçük, müftülük bünyesindeki Gençlik Koordinatörlüğü ve manevi danışmanlarla toplantı gerçekleştirdi.

Vakfıkebir  Müftüsü Şükür Küçük, ilçe müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Koordinatörlüğü i ile Vakfıkebir Adnan Demirtürk Kredi Yurtlar Kurumu’nda görevli manevi danışmanların katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ün; Şube Müdürü Halil Güneş, Vaiz Nuri Dural, Murakıp Yunus Emre Küçük ve Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Fatma Kopal ile birlikte ilçe müftülüğünde gerçekleştirdiği manevi danışman ve gençlik koordinatörleri toplantısına; Gençlik Koordinatörü İmam Hatip Burak Yıldırım, KYK Sorumlusu ve Manevi Danışmanlar Kur’an Kursu Öğreticisi Meryem Nasırcı ve İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz katıldı.

Toplumun tüm kesimlerine yönelik din hizmetlerinin etkin ve verimliliğinin artırılması amacıyla oluşturulan koordinatörlüklerin, sahadaki çalışma ve faaliyetlerinin değerlendirilerek, faaliyetlerin yürütülmesinde karşılaşılan sıkıntı ve sorunların ele alınıp çözüm yolları ve önerilerin konuşulduğu toplantıda ayrıca bundan sonra devam edecek olan faaliyetlerle ilgili planlama yapılarak görüş alışverişi ve istişârede bulunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar