Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

KAYMAKAM UZAN, ÖĞRENCİLERLE İFTAR AÇTI

Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu’ndaki öğrencilerle iftarda buluştu.

Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan’ın, İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldiği iftar yemeğine ayrıca İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Jandarma Astsubay Serkan Salcı ve bazı jandarma personeliyle kurs Yöneticisi Fatma Kopal ve bazı kurs hocaları katıldı.

Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan ve beraberindekiler, iftardan önce kursun bölümlerini gezdiler. İlçe Müftüsü Şükür Küçük, kurstaki eğitim öğretim ve öğrencilerin durumlarıyla ilgili Kaymakam Uzan’ı bilgilendirdi. Kursun yemekhanesinde öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Uzan ve beraberindekiler daha sonra birlikte iftar açtılar. İlçe Müftüsü Küçük, yemek sonrası yaptığı duanın ardından Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

Kaymakam Uzan da yemekten sonra yaptığı konuşmasında, öğrencilerin ve herkesin Ramazan ayını tebrik etti ve hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. İlçe Müftülüğü’nün himayelerinde ve hayırseverlerin de katkılarıyla, kursta her türlü imkanın sağlandığını ve öğrencilerin hizmetine sunulduğunu belirten Kaymakam Uzan; öğrencilere, kendilerine sağlanan bu imkanların kıymetini bilerek daha büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Kursta hafızlığa hazırlanan ve hafızlık yapan öğrencilerin eğitim öğretimlerine maddi manevi katkı sağlayan tüm hayır sahipleriyle, öğrencilerin başarısında emeği olan Kur’an kursu öğreticileri ve öğrencilerin velilerine de teşekkür eden Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, tüm öğrencilere de derslerinde başarılar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar