Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

MİLLETE EZİYET ETMEYİN

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Ocak 2023 tarihinde başlayan Beşikdüzü doğalgaz çalışmaları ağır-aksak devam ediyor. Açılan kanallar kapatılmıyor, sökülen parkeler döşenmiyor, cadde ve sokaklardan yağmur yağdığında çamur deryasından geçilmiyor.

Bu iddiamıza en büyük örnek Nefsişarlı Mahallesi’nde yaşanıyor. Mahalle sakinleri gazetemize yaptıkları açıklamada, “Doğalgaz çalışmaları nedeniyle açılan kanalın üzeri haftalardır kapatılmıyor. Bu da araçların geçişine engel teşkil ediyor.  Vatandaşların geçişinde tehlike arzediyor. Özellikle çocuklar için büyük risk taşıyor. Heran bir vatandaşımızın başına bir şey gelebilir. Biran önce çalışmalara devam edilip, açılan kanalların kapatılmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle Beşikdüzü Öğretmenevi önü de perişan durumda. Bu çirkin görüntüden rahatsız olan vatandaşlar, “Yağmur yağdığında çamura bulaşmadan caddeden geçmek imkansız gibi. Biran bu duruma bir son verilmesini istiyoruz. Günlerce, hatta haftalarca bu çileyi çekmek zorunda değiliz. İlgililerden  biran önce bu sorunun çözmesini istiyoruz” şeklinde konuştular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar