Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

İSTANBULSPOR MU İKİNCİ TRABZONSPOR MU?

Beşikdüzü’nden emekli öğretmen Atilla Korkmaz’ın oğlu Osman Zeki Korkmaz, İstanbulspor teknik direktörü olarak tarih yazdı ve İstanbulspor’u süper lige taşıdı.

Başkanı, yönetimi, menajeri ve teknik direktörü Trabzonlu olan İstanbulspor’un adı İstanbul, kendi adeta ikinci Trabzonspor.

İstanbulspor’u bu başarısından dolayı kutluyorum. Ancak, kuracakları güçlü bir takım ile İstanbul’un 3 büyüklerine kök söktürmeleri lazım. Aksi halde bu takımın süper ligde olmasından Trabzonspor’un bir faydası olmaz.

İkincisi Trabzonspor yönetimi ile İstanbulspor yönetimi birlikte hareket etmeli. İstanbulspor, Trabzonspor’un İstanbul’daki evi olmalı. Bu takım ve bu yönetim devam ettiği sürece daha doğrusu bu takım Trabzonlular’ın elinde olduğu sürece küme düşmemeli. Ali Koç’u sağdan ve soldan ablukaya almalılar. Meydan Ali Koç’a kalmamalı.

Bir diğer başarıya imza atarak Beşikdüzü adına bizleri gururlandıran Yeni Amasyaspor’u şampiyon yaparak 3.ligi çıkaran Muhammet Çıtlak hocamızı da kutluyoruz. Enaz Osman Zeki Korkmaz kadar bizleri sevindirdi. Her iki hocamıza da bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar