Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE “DEĞERLER EĞİTİMİ” KONFERANSI

Mithat GÜDÜ

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu’nda öğrencilere konferans verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilkokullara yönelik “Değerler Eğitimi” projesi kapsamında, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu’nda, okul müdürlüğü ve ilçe müftülüğü işbirliği ile öğrencilere yönelik konferans düzenlendi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan İlçe Müftüsü Şükür Küçük, “Değerler Eğitimi” projesi kapsamında bu ayın konusu olarak belirlenen “Adalet Kavramı” konu başlığı etrafında öğrencilere konferans verdi. Dördüncü sınıfta okuyan öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte katıldığı konferansta Müftü Küçük, öğrencilerin farklı konularda sordukları sorularını da cevaplandırdı.

İlçe Müftüsü Küçük konferansın amacının “Değerler Eğitimi” projesi kapsamında öğrencilere; sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturan insani değerlerin kazandırılması, kişiliklerinin her yönüyle gelişiminin sağlanması, toplumsal ve evrensel değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmeleri, değerlere karşı duyarlılık oluşturmak ve değerleri önceleyen bir bakış açısını yaşam biçimi haline getirmelerini sağlamaya yönelik olduğunu belirtti.

Konferansa dinleyici olarak öğrencilerin yanı sıra okulda görev yapan öğretmenler; Selçuk Kahyaoğlu, Osman Karadeniz, Emra Bülbül, Yurdagül Eroğlu, Nermin Türkyılmaz ve Fatma Ala da katıldı.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, konferans sonrası Okul Müdürü Rahmi Durmuş ile de makamında bir süre sohbet etti. Müdür Durmuş ve öğretmenler etkin ve verimli olduğunu belirttikleri konferans için Müftü Küçük’e teşekkürlerini ifade ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar