Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

İLÇE MEM DEMİRAL’DAN BAŞARIYA ÖDÜL

Ahmet SARAÇ

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, Trabzon’da yapılan sportif yarışmalarda başarılı olan öğrencileri, onların beden eğitimi öğretmenlerini ve okul idarecileri Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Şevki Küçükyıldız ve Beşikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Kıhrı’yı  makamında kabul etti. Başarılı olan öğrencileri ve öğretmenlerini ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, “İlde yapılan sportif yarışmalarda başarı sağladığınız için sizleri tebrik ediyorum. Bizler okullarımızda hem akademik, hem sosyal, hem kültürel, hem de sportif alanlarda sizleri ülkemize, vatanımıza tam donanımlı bireyler olarak yetiştirme adına elimizden geleni yapıyoruz. Bunda en büyük faydayı, en büyük katkıyı sınıftaki öğretmenlerinizden alıyoruz. Sınıftaki öğretmenleriniz sizlerin bu gelişiminde en büyük katkıyı sağlayan ana paydaşlardan biridir. Bu bağlamda sizleri yetiştiren, sizlere bu desteği veren spor öğretmenlerinize, beden eğitimi öğretmenlerinize, hem de okul idarecilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Her bir başarının arkasında da tabi ki öğretmenlerimiz vardır fakat, öğretmenlerimizi cesaretlendirecek, onlara hedefleri doğrultusunda katkı sağlayacak olan, destek verecek olan bir de idareci kadromuz vardır. Bu idareci kadromuzu da çok önemsiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı başarıları sadece sportif alanda değil, sosyal, kültürel alanda, akademik alanda da yapabileceğinize inanıyoruz. Bu konuda inancımız tamdır. Sizleri de elimizden geldiğince desteklemeye devam edeceğiz. Sizlere tekrar teşekkür ediyorumdedi.

Konuşmasının ardından sportif yarışmalarda başarılı olan öğrencilere başarı belgesi,  onları yarışmalara hazırlayan beden eğitimi öğretmenleri Uğur Has ve Ayhan Bayraktar’ı da teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar