Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

İHH’DAN İFTAR YEMEĞİ

Beşikdüzü insani Yardım Derneği (İHH) tarafından, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetim aileleri ve çocuklarına iftar yemeği verildi.

Topaloğlu Et tesislerinde verilen yemeğe Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Jandarma Komutanı Hamit Taş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdür Hüseyin Türkmen, davetli aileler ve çocukları katıldılar.

İHH Dernek Başkanı Mucahittin Kerim İkibaş  yaptığı konuşmada, “Biz İHH olarak elimizden geldiği kadar sizin maddi sorunlarınıza veya diğer sorunlarınıza destek olmaya çalışıyoruz. Her sene Dünya Yetimler Günü’nde  biraraya geliyoruz. Böyle bir günde birlikte olalım istedik. Sizde geldiniz. Teşekkür ediyoruz. Allah oruçlarınızı kabul eylesin. Bu iftarı vermemizde vesile olan, bize destek olan insanlara da teşekkür ediyorum”dedi.

Kaymakam Ferhat Vardar da selamlama konuşmasında, “Ben bu programın öncelikle hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu tür programların birlik ve beraberliğin sağlanmasın noktasında önem arzediyor. Bu tür programların artarak devam edeceğine inanıyorum. İki yıldır bu programı yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki yılda inşallah bu programda biraraya geleceğiz. Ben özellikle yetim çocuklarımıza seslenmek istiyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Devlet olarak, kamu personeli olarak, kamu kurum ve kuruluşları olarak her zaman sizlerin yanındayız. Rabbim

sizleri çok daha güzel yerlerde görmeyi nasip etsin. Ben programın yapılmasında emeği geçen başta Mucahit hocamıza, İHH Vakfı ve yetkililerine, çok kıymetli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar