Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

HEMŞEHRİMİZ İSTANBUL’DAN MİLLETVEKİLİ ADAYI

Beşikdüzülü hemşehrimiz Hakkı Kaya, Büyük Birlik Partisi’nden İstanbul 3. Bölgeden milletvekili adayı olarak siyasete atıldı.

Beşikdüzü Nefsişarlı Mahallesi’nden olan Hakkı Kaya, 1978 yılında Trabzon’da doğdu. Eğitim hayatına Trabzon’da başlamış ve lise mezunu olarak İstanbul’da iş hayatına atılmıştır. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren E K Madencilik ve Hafriyat San. Tic. Ltd. Şti. firmasının sahibi olan Kaya, “Çokluk İçinde Birlik Siyaseti” anlayışını benimseyerek Büyük Birlik Partisi’ne katılarak İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olmuştur. Evli ve iki çocuk babası olan Kaya, Türkiye’nin birlik ve beraberliği için çalışmalar yürütmektedir.

Kaya, Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmek ve insanların haklarını savunmak için siyasi arenada mücadele vermektedir. Büyük Birlik Partisi’nin vizyon ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kaya, insanların refah seviyesinin artması, huzur ve güven içinde yaşaması için elinden geleni yapmaktadır.

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Hakkı Kaya, tecrübesi ve vizyonu ile Türkiye’nin geleceği için adaydır. Kendisini Kuzeyses Gazetesi ailesi olarak kutluyor, çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar