Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

HASTA VE YAŞLILARI ZİYARET ETTİLER

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Muhtar Sadık Aydın ve din görevlileriyle birlikte Büyükliman Mahallesi’nde ikamet eden hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, hasta vatandaşlarla onların aile yakınlarına moral ve manevi destek amacıyla, Büyükliman Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın ve mahalle camiinde görevli din görevlileri Lokman Acer ve Şenol Algan ile birlikte mahallede bulunan hasta ve yaşlı vatandaşlara ziyarette bulundular.

Ziyaretler kapsamında; mahallede ikamet eden Havva Çilingir, Fatma Yılmaz, Hacer Turan, Emekli Öğretmen Yunus Turan, İfaket Kayhan, Fatma Kılıç, Fatma Kerim ve Şahsenem Aydın adlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden ilçe müftüsü, mahalle muhtarı ve cami görevlileri, hasta ve yaşlı vatandaşlarla bir süre sohbet edip, hâl ve hatırlarını sordular, bakım hizmetleri ve sağlık durumlarıyla ilgili de bilgi aldılar. Ziyaretlerde Müftü Küçük, hasta ve yaşlı vatandaşlara bol bol duâ etti, tüm hastalara Allah’tan âcil şifâlar, sabır ve metânet, yakınlarına da kolaylıklar ve sağlık afiyet temennisinde bulundu. <Mithat GÜDÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar