Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

GÜNDOĞDU İLGİSİZLİĞE İSYAN ETTİ

Trabzon 1.Amatör Kümede mücadele veren Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu, ilçedeki takımlara duyulan ilgisizliğe adeta isyan etti.

Başkan Gündoğdu, Kuzeyses Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşerilerim,

İlçemizde hiç bir konunun önemli olmadığı gibi sporun da önemi yok denilecek kadar az. Sağolsunlar  çok güzel birlikte izleyiciyiz.

Aylar öncesinden söylediğim bırakmak istiyorum yazımızın karşılığını bulamadığımız için kendimizi tekrar taşın altına koymak zorunda kaldık.

Bu süreci buraya kadar götürmemiz de maddi ve manevi destek olanlara, araya girip destek olmalarını sağlatan kıymetli dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum…

Ama ne yazik ki; gerçekleri de bir acı olarak söylemekten kaçınmayacağız. Bu şehirdeki spor kulüplerinin başkanları olabilir ama kulüplerin sahipleri değildirler. Kulüplerin sahipleri bütün toplum olmalıdır. Bize büyüklerimiz böyle öğretmişti.

Ne yazıktır ki; İlçemizde bulunan siyasi parti temsilcileri bunca zamandır ekonomik zorluklarla boğuşuyor olmamıza rağmen, hiç ses çıkarmamaktadır. Hatta taleplerimizi güçlü bir şekilde geri çevirmektedir. Hepsinin şahsi emelleri ve kendi çıkarlarının olduğunu artık biliyoruz.

Bu ilçeye büyüklük yapmak, destek olmak zorunda olanları bu sahnede değil, başka mercilerde boy boy resimlerini görüyoruz ama bunları da yeri ve zamanı da gelindiğinde hepsini kamuoyuna açıklayacağız ve gözlerinin icine bakarak yüzlerine söyleme fırsatı bulacağız …

Beşikdüzü’nü bürokrasi olarak yönetenler. İsteklerimizi geri çevirmektedirler. Sanki çocuklar benim aileme mensupmuş gibi davranıyorlar. Bu çocuklar Beşikdüzü’nün gençleri. Esrar, eroin, sigara ve internet bağımlılığı ile mücadele eden devletimizi görmeyen ilçemizin kurumlarının başındakiler alt yapı hocalarımıza bile kurs vermekten acizler. Ben bu şekilde nasıl mücadele edeyim.

Tek gerçek birleştiri güç spor ve sanattır. Durum bu kadar net ve açıkken eğitim yuvasında gençlerin önüne taşlarla döşüyoruz.  Yarın daha da vahim olmadan hep beraber kolkola, omuzomuza verelim. Haydi Beşikdüzü uyan!..

Beşikdüzü garip, Beşikdüzü sahipsiz, gözden çıkarılmış. Gençler için sadece Ramis Başkan çırpınıyor. Eyvallah sağol başkan.

Bu şehrin kulübü 3. Lig görmüş ama ne yazik ki; yine değer görmemiştir. Nedendir bilinmez ama, bu şehirde sadece birbirimizi beğenmiyor , hep birlikte iyi veya kötü olarak arkadan konuşuyoruz. Bilmediğimiz herşeyde sanki söz sahibiyiz.

Aracılar ile birlikte dışardan ufak tefek destek almaya çalışıyoruz. Bu şehir iki futbol takımını koruyup kollayamıyor. Anlaşılır gibi değil

Bizler bu işten maaş almıyoruz, kâr eden bir kuruluş değiliz. Bu sevgisizlik nedendir?

Yazımın altına düşüncelerinizi yazar iseniz bizde yol haritamızı belirleyeceğiz”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar