Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

GÖREN: ANKARA’YA TALEPLERİMİZİ İLETTİK

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, Beşikdüzü için neler yapabiliriz çerçevesi içerisinde Ankara ziyareti yaparak, yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ankara dönüşü yaptığı bu çalışmaları Kuzeyses Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Müdürü Ahmet Saraç’a aktardı. Başkan Gören, Ankara ziyaretlerinin olumlu geçtiğini belirterek özetle şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde Ankara ziyaretimiz oldu. Bakanlıklardan randevu talep etmiştik. Bu ziyarette sağolsun milletvekilimiz Salih Cora da bizimle oldu. Karayolları Genel Müdürüne gittik. Organize Sanayi yolunun ve Cezaevi yolunun karayolları ağına alınması konusunda hem müdürümüzle hem de Ulaştırma ve Altyapı bakanımızla görüştük. Bakanımızın annesi ve babası Beşikdüzü Köy Enstitüsü mezunu. Babasının okul kayıtlarını bulduk. Güzel bir çerçeve yaptırarak kendisine hediye ettik. Bundan kendisi çok duygulandı, çok etkilendi. Anneminkini de istiyorum senden dedi. Şimdi annesininkini bulup çerçeveleyip kendisine ulaştırmaya  çalışacağız. Uzun zamandır tadilat görmemiş Borsa İstanbul Fen Lisesi Çok Amaçlı Salonunun tadilatı için kendisinden ricacı olduk.

Daha sonra DSİ’ye gittik. İlçemizde uzun zamandır yatırım programında olan paket programımız vardı. Öncelikle Oğuz Deresi ile alakalı. Bu paketin içinde 4 tane tersip bendi de var. Daha önce diğerleri yapılmış bunlar kalmıştı. Bu programın ihalesinin yapılması ile ilgili taleplerimizi ilettik. İnşallah bunlarda yatırım programına girecek.

Milli Eğitim daire başkanlarımıza uğradık. Öğretmenevimizin Adacık tarafında okul altı denilen yerde sosyal tesisi var. Uzun zamandır tadilat görmemiş, kötü bir vaziyette. Burayı yenileyip, güzelleştirip tekrar öğretmen camiamızın hizmetine sunmak istedik. Bu manada bakan yardımcımızla görüştük. Bu konuda bizlere yardımcı olacağını söyledi. Biz de bunun takipçisi olacağız.

                FAKÜLTE AÇILIRSA YERİ BEŞİKDÜZÜ OLACAK

Adalet bakan yardımcımızı ziyaret ettik. Türkiye genelinde adliyelerin kapatılmasıyla ilgili çalışma sonucu Beşikdüzü Adliyesi de kapatılmıştı. Adliyemizin tekrar açılmasıyla alakalı bir talebimiz oldu. Kapanan adliyelerin bazı yerlerde açılması ile alakalı çalışmanın olduğunu bizlere söyledi. Biz de bunlar arasında Beşikdüzü Adliyesinin de olmasını rica ettik.

Daha önce ilçemizde adliyemizin, şimdi de cezaevimizin olduğunu söyledik. Taleplerimizi dikkate alacaklarını bize ifade ettiler.

Meclise geçtik. Burada bazı milletvekilleriyle görüştük. Fakültemizle alakalı taleplerimiz ilettik. Daha önce Trabzon Üniversitesi rektörümüzle, vali beyle, büyükşehir belediye başkanımızla, il başkanımızla  görüşüp taleplerimizi iletmiştik. Bunları vekillere anlattık. Bu konuda epeyce bir mesafe kadettik. Enazından şu biliniyor. Bir fakülte verilecekse bunun yeri Beşikdüzü olacak”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar