Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

GENÇLİK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

İlçe Müftüsü Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti

Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan İlçe Müftüsü Şükür Küçük, bu göreve vekalet eden Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Civil’i gençlik merkezindeki makamında ziyaret etti. Müdür Civil ile bir süre sohbet eden Müftü Küçük, gençlik merkezi ve ilçe müftülüğünün çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundular. İlçe müftülüğünde görevli Kur’an Kursu Öğreticisi ve Engelli Koordinatörü Zeynep Akdin’in de hazır bulunduğu ziyarette, gençlik merkezinde eğitim gören engelli öğrencileri de sınıflarında ziyaret eden Müftü Şükür Küçük, öğrenci ve öğretmenlerle tanıştı ve bir süre kendileriyle sohbet etti.

Ziyarette ayrıca; ilçe müftülüğü ve gençlik merkezi müdürlüğü işbirliği ile ilçe müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi yapan öğrenciler için gençlik merkezinin imkanlarından istifade edilerek yapılabilecek çalışma ve hizmetler konusunda da düşünce ve talepler paylaşıldı, genişçe istişarede bulunuldu. Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine vekalet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yunus Ali Civil, ilçe müftülüğü ile işbirliği halinde yapılacak tüm çalışmalar için hazır olduklarını belirterek ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti. İlçe Müftüsü Şükür Küçük de, Müdür Yunus Ali Civil’e teşekkürlerini ifade ederek çalışma ve hizmetlerinde başarılar diledi.

Müftü Küçük’ün ziyareti sırasında Müdür Yunus Ali Civil ile birlikte bulunan Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban da, Müdür Civil ve Müftü Küçük’ün ısrarı üzerine aynı karede fotoğraf verdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar