Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

FUAT GÖZAÇAN VİTES YÜKSELTTİ

Büyükliman Bölgesinde yerel seçimlerin renkli geçeceği çok açık bir gerçek, hiç şüphesiz sonucu en fazla merak edilen ilçelerden bir tanesi de Beşikdüzü. İYİ Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Fuat Gözaçan ilçesinde İYİ Belediyecilik anlayışının hakim olması için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ile birlikte köşe bucak herkese ulaşıp, onların sorunlarını dinlemek üzere adeta seferber oldular.

İYİ BELEDİYECİLK BEŞİKDÜZÜ’NE ÇOK YAKIŞACAK

Beşikdüzü’nü marka bir ilçe haline getirmek için geceyi gündüze katacağını ifade eden Gözaçan konuşmasına şöyle devam etti: bu şehir ile gönül bağımız var, hizmet etmek için, hemşehrilerimize hizmetkar olmak için çok çalışacağız. İYİ Belediyecilik anlayışı birçok ilçede örnek teşkil etmektedir. Bu anlayış içerisinde 1 Nisan sabahı’ndan itibaren İYİ Belediyecilik Beşikdüzü’ne çok yakışacak, dedi.

DAHA İYİ BİR BEŞİKDÜZÜ İÇİN AZ KALDI

31 Mart yerel seçimlerine doğru son viraja girildiğini belirten İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Fuat Gözaçan şu şekilde devam etti: sosyal belediyecilik anlayışını hakim kılarak fark yaratan bir ilçe amaçlıyoruz. Yerel seçimleri kazandıktan sonra 3 başlıklı çalışma yöntemi ile mastır planımızı hayata geçirecek ve İlk 8 ay Acil Eylem Mastır Planı, 8-15 Ay Gelir Kaynaklarını artırıcı eylem planı, 15 ay ile 5. Yıl arasında ilçemize sosyal donatı alanları yaparak, Beşikdüzü’nün çehresini değiştireceğiz, dedi. <Arifcan TERZİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar