Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

FİKİROĞLU MOBİLYA AÇILDI

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Beşikdüzü Fikiroğlu Mobilya Mağazası yöremizin sanatçısı Sebahattin Yanık’ın konseri eşliğinde  düzenlenen açılış töreniyle bölge halkının hizmetine girdi. Cumhuriyet Mahallesi kapalı Pazaryeri karşısında hizmete giren mağazanın açılış törenine Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Ertuğrul Karoğlu, Görele Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Trabzon Cevaevi Müdürü Mesut Yıldız, Beşikdüzü Müftüsü İhsan Öz, Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selim Dilli, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Beşikdüzü Şoförler Odası Başkanı Mehmet Coşkun Zihni,  Büyükliman Gazeteciler Cemiyet Başkanı Aydın Gelleci, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldılar.

İlk konuşmayı Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun yaptı. Uzun konuşmasında, “Güzel ilçemiz Beşikdüzü herşeyin en güzeline, en iyisine layık. Bugün burada ilçemizin ve bölgemizin gelişimine katkıda bulunacak olan çok önemli bir markanın ilçemize açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu mağazanın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Ahmet Fikir kardeşimizi tebrik ediyor, ilçemize bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. İşadamı Geyikli Belediyesi eski başkanı Ahmet Yüksel Gülay’ın konuşmasının ardından Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız kürsüye geldi. Kurukız “Beşikdüzü’ne her şey yakışıyor. Fikiroğlu Mobilya da Beşikdüzü’ne yakışacak. Çünkü burada kültürlü, yetişmiş  güzel insanların ikametgah ettiği ilçe Beşikdüzü. O anlamda kendisine, emeğine, inşallah beklentilerine nasip olacak bir şekilde Allah’tan bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ise, “Ben bu olaya Büyükliman havzası olarak bakıyorum. Her ne kadar idari sınırları çizilmiş ise gönüllerin sınırı yoktur. Büyükliman ilçeleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, bir kardeşlik ruhu içerisinde birbirinin eksiğini tamamlayan, kimde hangi nimet varsa onu yücelten, onu bir nokta daha ileri taşıyan ve bu bölgenin kalkınmasına yardımcı olan bir birliktelik olarak görüyorum ve değerlendiriyorum” dedi.

Kız halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından Beşikdüzü Müftüsü İhsan Öz’ün yaptırdığı dua ile mağazanın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış sonrası bölgemizin sanatçısı Sebahattin Yanık’ın kemençesi eşliğinde halkın katılımıyla horon oynandı. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar