Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

FİFA: SÖZDE BORÇLU KULÜP KÜME DÜŞER DEMİŞTİ

Dört büyüklerin toplam ve net borçları belli oldu. Toplam borcu en çok olan ekip Galatasaray olurken, Trabzonspor ise 4 takım arasında 4. sırada yer aldı.

Galatasaray’ın toplam borcu 9,59 milyar TL, Fenerbahçe’nin 8,63 milyar TL, Beşiktaş’ın 7,05 milyar TL, Trabzonspor’un ise 4,66 milyar TL olarak açıklandı.

Kulüplerin alacakları (varlıkları) göz önünde bulundurulduğunda net borçlar ise şu şekilde;

Beşiktaş: 5,27 milyar TL

Galatasaray: 4,99 milyar TL

Fenerbahçe: 4,37 milyar TL

Trabzonspor: 2,86 milyar TL

KURALLAR KANUNLAR HEP KÜÇÜK TAKIMLARA UYGULANIYOR

Birkaç yıl  önce FİFA kulüplere gönderdiği yazıda, 2 yıl üst üste borcu olan kulüp lig 2.dahi olsa bulunduğu ligden bir alt lige düşer demişti. Bu duruma göre, bu dört takımda bir alt lige düşmesi lazım. Borcu olan diğer kulüplere Federasyon transfer yasağı koyabiliyor. Dört büyükler için bu yasağın bir geçerliliği yok mu?

Paraları varsa önce borçlarını ödesinler. Nasıl oluyor da bu kulüpler bırakın alt lige düşmeyi, transferlerle yeni bir kadro kurabiliyorlar. Bu değirmenin suyu nereden geliyor diyen yok. Madem transfer yapmaya paran var, önce oyuncularının parasını ver diyen yok. Ama Anadolu kulübüne soran var. Niye? Onlar küçük takım. Yazık!.. Böyle ayrıştırıcı bir yönetim olmaz. FİFA buna göz yumuyor. Şikede Fenerbahçe’ye yumduğu gibi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar