Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

EN BÜYÜK DEREKÖY KARTALSPOR

Şampiyonluk maçından önce oynanan 3.lük maçında Beşikdüzü MHP İlçe Başkanı Doğukan Zıp’ın da forma giydiği Trumph Tiger, Masters Volley’i 3-1 yenerek turnuvanın 3.oldu.

Beşikdüzü Spor Salonu’nda oynanan final karşı karşıya gelen 2 Şalpazarı takımının maçını Beşikdüzü’nde görev yapan beden eğitimi öğretmeni Musa Gündoğan yönetti. Maça iyi başlayamayan Dereköy Kartalspor, ilk seti 25-18 kaybetti. İkinci setten itibaren toparlanan Dereköy, sahanın yıldızı 85 numaralı oyuncusu Mehmet’in harika oyunuyla setleri 25-22, 25-23 ve 25-13 alarak şampiyon oldu.

Maçtan sonra düzenlenen madalya ve kupa töreninde konuşan İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman, “Adına turnuva düzenlediğimiz Kadem Uzunoğlu beni spora başlatan, ilçe spor Müdürü olmama vesile olan insandır. Allah gani gani rahmet eylesin. Öncelikle turnuvamıza Vakfıkebir’den, Şalpazarı’ndan, Eynesil’den katılan, rahmetli Kadem Hocama değer verip bizleri şereflendiren tüm sporcularıma, sizlere ayaklarınıza sağlık, teşekkür ederiz”dedi. ilk olarak turnuvanın anısına merhum öğretmen Kadem Uzunoğlu’nun kızı öğretmen Nesrin Artarslan’a İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman plaket verdi. Ardından turnuvanın en centilmen sporcusu seçilen Başobaspor’dan Mustafa’ya madalyasını, turnuvanın 3.sü olan Trumph Tiger’e de madalya ve kupasını yine İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman verdi. İkinci olan S.Ağasar’a madalya ve kupasını Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız verirken şampiyon Dereköy Kartalspor’a madalya ve kupasını Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu verdi. Fotoğraf çekimleriyle kupa töreni sona erdi.

Turnuvaya Beşikdüzü protokolünün ilgi göstermemesi dikkatlerden kaçmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar