Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DOĞUKAN GÜVEN TAZELEDİ

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Milliyetçi Hareket Partisi Beşikdüzü ilçe Teşkilatı’nın 14. Olağan Kongresi yapıldı. Seçime tek listeyle giren Doğukan Zıp yeniden ilçe başkanı seçildi.

Beşikdüzü Aşiyan Düğün Salonu bahçesinde  yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığına Beşikdüzü Belediye Meclisi üyesi Önder Öztürk’ün seçilmesinin ardından Öztürk tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu.

Faaliyet ve mali raporun okunup aklanmasının ardından siyasi konuşmalar bölümünde kürsüye gelen İl Başkanı Ömer Ayar, “Bu salona baktığımızda Beşikdüzü’ndeki atmosferi, heyecanı net bir şekilde görmekteyiz. İnanıyoruz ki, o atmosfer ilerde yerel seçimlere, daha ilerde genel seçimlere fazlasıyla yansıyacaktır” dedi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Üç hilale sevdalanmak, bozkurt işareti yapabilmek, merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in yolunda yürümek öyle herkesin harcı değildir. Sivil toplum örgütlerinde görev almak, görev yapmak öyle kolay değil. Bu iş gönül işi, bu iş emek işi, bu iş verme işi. Doğukan kardeşimize, o’nun yönetimine sahip çıkın, destek verin. Kongremizin Beşikdüzü’müze, Trabzon’umuza, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

MHP Trabzon eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu da konuşmasında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu devleti kurarken, bu devletin temellerine Türk milliyetçiliği ideolojisini yerleştirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi kurulurken, merhum Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk milliyetçiliği ideolojisinin mücadelesini vereceğiz demiştir. İşte milliyetçi hareketin mensupları bu ülkü uğruna günümüze kadar mücadele ettiler ve mücadele etmeye de devam edeceklerdir. Bu kongre sonrasında yeni görev alacak arkadaşlarımıza başarılar niyaz ediyorum. Her zaman yanlarında olacağımızı da buradan ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Son olarak ilçe başkanı ve başkan adayı Doğukan Zıp yaptığı konuşmada , “Bugün burada gerçekleştirecek olduğumuz kongremizin ülkücü hareket için ilçemizde yeniden bir diriliş ateşi yakacağını  temenni ediyor, 2024 yerel seçimlerini lehimize sonuçlandıracağını umut ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yeniden ilçe başkanı seçilen Doğukan Zıp’ın yönetim kuruluna Temel Ayvaz, Şener Demirci, Şenol Gündoğdu, İlker Demir, Şaduman Kukul, Burak Yılmaz, Şeref Algan, Orhan Cabri, Furkan Dilli, İmren Yayla, Mustafa Gün, Sebahat Taş, Yusuf Çakır ve Veysel Uludüz seçildiler. İl delegeliklerine ise Doğukan Zıp, Önder Öztürk, Bahattin Yılmaz, Muhammet Sağlam, Temel Ayvaz, Fahri Kıraslan, Kemal Oğuzhan, Şenol Gündoğdu, Zafer Erdem, Özcan Gündoğdu, Mehmet Ali Konak, Kürşat Ateş ve Canan Yazıcı seçildiler.

Kuzeyses Gazetesi ailesi olarak başkan ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. Foto-Haber:Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar