Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DİN GÖREVLİLERİ ONURUNA YEMEK VERDİ

Mithat GÜDÜ

Vakfıkebir’in hayırsever iş adamlarından Hüseyin İskender, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla, Vakfıkebir İlçe Müftülüğü’nde görevli din görevlileriyle yemekte bir araya geldi.

Hayırsever iş adamı Hüseyin İskender’in, ilçe müftülüğü personeli onuruna Vakfıkebir Ramada Otel’de verdiği yemeğe; Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan ve beraberinde Sürmene Kaymakamı  Mehmet Ali Öztürk, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Çarşıbaşı İlçe Müftüsü Şakir Şahin, emekli müftü Ahmet Tokdemir ve bazı emekli din görevlileri de katıldı.

Hayırsever iş adamı Hüseyin İskender’in, 2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla, ilçede görevli din görevlilerine yemek vermek istediğini belirttiği konuşmasında Müftü Küçük, ilçe müftülüğü ve tüm personel adına kendilerine teşekkür ve duâ etti.

Yemekte konuşan, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Sürmene Kaymakamı  Mehmet Ali Öztürk ve Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan da; buluşmayı gerçekleştiren İş Adamı Hüseyin İskender’e teşekkürlerini ifade ettikleri konuşmalarında ayrıca din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı bir kez daha tebrik ettiler ve görevlerinde başarılar dilediler. Konuşmalarda ayrıca, Bartın’daki maden faciasında şehit olan vatandaşlarız başta olmak üzere, tüm şehitlerimiz ve din görevlilerinden ebediyete irtihal edenler de rahmetle anıldı ve kendilerine dualar edildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar