Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Trabzon 1.Amatör Küme’de mücadele veren Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu, bu yıl öncelikli hedeflerinin ligde kalmak. Bunu başarabilmek için de desteğe ihtiyaçlarının  olduğunu söyledi.

Başkan Gündoğdu, Kuzeyses Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Beşikdüzü Yeşilköyspor’da 8 yıldır başkanlık görevinde bulunuyorum. Her yıl yarışmacı bir takım oluşturduk. BAL liginde oynadık. Zaman zaman çok güzel işler yaptık. Bu yıl başkanlık görevini bıraktım ancak, liglerin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen kulübe sahip çıkan olmadı. Bu gençleri yüzüstü bırakamayız. Yine taşın altına elimizi koyduk. İlk olarak takımın başına U19 takımını şampiyon yapıp 1.kümeye çıkaran Hüseyin Beldüz’ü getirdik. Hedefimiz bu yıl ligde kalmak. Eğer yarışmacı bir takım isteniyorsa ilçenin desteğine ihtiyacımız var. Kulübü ayakta tutmak çok zorlaştı. 2 bin TL verecek 100 kişi arıyoruz.

21 Eylül’de ligler başlıyor. İlk maçımız deplasmanda Arsin FK ile. Zor bir maç olacak. Biz de elimizden geleni yapıp puan ya da puanlar almaya çalışacağız” şeklinde konuştu. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar