Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DERECELER BELLİ OLDU

2022-2023 eğitim-öğretim yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa  düzenlenen ilkokullararası futbol, ortaokulararası masatenisi ve dart turnuvasında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

İlkokullararası futbol turnuvasında birinciliği Beşikdüzü Merkez İlkokulu, ikinciliği Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlkokulu, üçüncülüğü  ise Çeşmeönü İlkokulu kazandı. Masa tenisi turnuvasında kızlar kategorisinde birinci Elvin Bülbül, ikinci Beray Yavuzyılmaz ve üçüncü Rana Terzi  Şehit Öğretmen Gürhan Yardım Ortaokulu’ndan, erkeklerde birinci Deniz Arda Günaydın Özel Eksen Ortaokulu’ndan, ikinci Ali Kadir Terzi İmam Hatip Ortaokulu’ndan, üçüncü ise Hamithan Baltürk Özel Eksen Ortaokulu’ndan.

Dart turnuvasında ise kızlar kategorisinde birinci Büşra Güler ve ikinci Sudenaz Gülay ŞehitÖğretmen Gürhan Yardım Ortaokulu’ndan, erkekler kategorisinde ise birinci Efe Karagöz Şehit Öğretmen Gürhan Yardım Ortaokulu’ndan, ikinci Furkan Gülay İmam Hatip Ortaokulu’ndan üçüncü ise Kaan Hızlı Özel Eksen Ortaokulu’ndan. Yarışmalar sonunda Kaymakam Ferhat Vardar tarafından dereceye giren okullara ve öğrencilere ödülleri verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar