Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DEPREM BÖLGESİ KAHRAMANMARAŞA 7. ZİYARET

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem sonrası tüm ülke genelinde bir seferberlik ruhu yaşandı.

Beşikdüzü Denizli Mahallesi muhtarı Yusuf Keleş ilk günden itibaren Beşikdüzü’nde Kaymakamlık ve Belediye öncülüğünde yapılan yardımların organize edilmesinde ve toplanmasına birinci elden katkıda bulundu.

Kurum, kuruluş ve şahsen desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımız, 50 bin kişinin üzerinde hayatını kaybedenlerin sayısız yaralanmanın ve travmanın bilincindeydi.

Bugün bile konteyner kentlerde ve çadırlarda yaşamına devam eden yüzbinler var.

Belli aralıklarla bölgeyi ziyaret eden yardım ve desteğini bölgeye ileten Beşikdüzü Denizli mahallesi muhtarı Yusuf Keleş bu 7. ve son ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

“6 Şubat Gecesi, merkez üssü kadim ve kardeş şehrimiz Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası depremzede vatandaşlarımıza bu Ramazan Bayramı sonrasında da ulaştık.

Gıda maddeleri, temizlik ürünleri, çocuk bezi, çocuk ayakkabısı ve terlikleri, bay ve bayan yöresel ayakkabılarımızı, bebek kıyafetlerini ulaştırıp geçmiş bayramlarını kutladık.

Gönlümüzde onların her zaman ayrı sevgi ve tarifsiz hatıraları olacak. Her şeylerini kaybetseler bile misafirperverliklerini kaybetmeyen, sofralarını bizimle paylaşan Anadolu’nun bu güzel insanlarını asla unutmayacağım. Depremin ilk anından son gününe kadar,  yardımlarını bizlere emanet ederek deprem bölgesine gönderen, yardım eden, destek sağlayan Beşikdüzü’müzün ve bölgemizin asil halkına, iş insanlarına,  esnafına, dostlarıma, arkadaşlarıma, çok değerli Denizli Mahallesi halkıma, en zor günlerimizde bile birlik ve beraberlik içerisinde yurdum insanı aziz Trabzon ve Giresun halkına, sonsuz teşekkür, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Rabbim bir daha devletimize ve milletimize böyle felaketleri ve acıları yaşatmasın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar