Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DENİZLİ MAHALLESİ’NE HAYIRLI OLSUN

Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş’in gayretleri sonucu mahallenin sınırları içerisinde bulunan Fidanlık Mevkii Karayolu Aydınlatma Projesi onaylanarak ihaleye çıktı.

Mahalle Muhtarı Yusuf Keleş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Bu yola çıkarken ne demiştim! Denizli Mahallemiz Trabzon’un Karadeniz’in parlayan yıldızı olacak. Denizli Mahallesi halkına ne söz verdiysem hepsini yerine getirmenin heyecanını ve gururunu yaşıyorum.

Denizli Mahallemiz Giresun Trabzon İl sınırında bir mahalle. Ayrıca batıdan Trabzon’a gelişte gelenleri karşılayan Trabzon Büyükşehir Belediyemizin ilk mahallesi. Maalesef  devlet  karayolunda bir ilçeye girerken yol üzerinde, yolu aydınlatan orta röfüş lambaları olur. Eynesil tünelinden sonra Beşikdüzü merkezine kadar olan karayolunda yıllardır yol aydınlatma lambaları olmadığı için bir çok ölümlü trafik kazaları bu Fidanlık mevkiinde meydana geldi. Muhtarlığımız döneminde kapanan dosyaları yeniden açtık.

Bir hayali daha gerçek yaptık. Başından beri bu süreci birlikte takip ettiğimiz Trabzon Milletvekilimiz Salih Cora’ya, Beşikdüzü Çoruh Edaş İşletme Şefliğimize, başta şahsım  olmak üzere muhtarlıģımız ve mahalle halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli Mahallemizi, sahil karayolumuzu ışıl ışıl yapacak bu aydınlatma bir gerdanlık gibi hem karadan, hem denizden, hem de havadan çok yakışacak” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar