Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DENİZ FENERİ DERNEĞİ GÖNÜLLÜLERİ MÜFTÜ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Mithat GÜDÜ

Deniz Feneri Derneği gönüllüleri, Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ü ziyaret etti.

Araklı Yeşilyurt Mahallesi’nin belde belediyesi olduğu dönemde ilk belediye başkanlığı görevini yürüten Deniz Feneri Derneği gönüllüsü Hamit Baycan, beraberinde emekli din görevlisi İsmail Alparslan ve Vakfıkebirli Hacı Yusuf Bak ile birlikte Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük’e makamında ziyarette bulundular.

Ziyarette, Deniz Feneri Derneği gönüllüsü olarak Trabzon’un 18 ilçesinde temsilcilik oluşturmak için girişimde bulunduklarını ve bu yönde bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Hamit Baycan, Deniz Feneri Derneği ve temsilciliklerin çalışma ve faaliyetleriyle ilgili İlçe Müftüsü Şükür Küçük ile bilgi paylaşımında bulundu.

Deniz Feneri Derneği’nin, yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak kurulduğu günden beri belirli bir program, disiplin ve kurumsal bir anlayışla Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım hizmeti sunmaya devem ettiğini ifade eden Baycan, Vakfıkebir İlçesinde kurulacak olan temsilcilik için Müftü Küçük’ün de desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu’nun 6. maddesi uyarınca ve Bakanlar Kurulu’nun aldığı 12.07.2005 tarih ve 2005/9171 sayılı kararınca “izin almadan yardım toplayabilen kurum ve kuruluşlar” arasında yer alan Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade eden İlçe Müftüsü Küçük, müftülük olarak; yasa ve kanunlara uygun olarak işlevini yürüten, devletin denetim ve kontrolünde bulunan her hayır ve yardımlaşma kurum ve kuruluşlarıyla birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar