Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DEMİRAL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BEŞİKDÜZÜ-Beşikdüzü Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, eğitim kurumlarına ziyaretlerini sürdürüyor.  Bu ziyaretlerden birini de Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Eskicioğlu ile birlikte Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi’ne yaptı.

Halk Eğitim Merkezi’nde kurum müdürü Yücel Oktay’ında katılımıyla Halk Eğitim Merkezi binasında açılan kursları ziyaret etti. Ziyarette kursiyerlerle danışma, kursiyerlerin kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını öğrenme imkanı buldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Demiral kursları ziyareti sırasında

kursiyerlere yaptığı konuşmada, “Halk Eğitimi Merkezi’miz, dün olduğundan seneye daha iyi olacak. Güzel olacak. Donanımlı öğretmenlerimiz, usta öğreticilerimiz var. Onlarla çok güzel işler yapacağız. Sizin buradaki rahatlığınız, sınıflarınızın rahatlığı bizim önceliğimiz olacak. Elimden geldiğince hem bireysel olarak hem de ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapacağız. İl Milli Eğitim Müdürümüz yaygın eğitim konusunda çok çok duyarlı. O’nun bize verdiği güç ve enerji ile biz de burada sizler için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar