Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

DEMİR EMEKLİ OLDU

Beşikdüzü  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demir 12 Nisan

2022 itibariyle emekliye ayrıldı.

Emekli olması dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Okul Müdürü  Mustafa Demir, “Pencereden bakanların göreceği güzel manzaralar, renkli insanlar, donanımlı hayatlar inşa etmek için geçen meslek hayatımın bugün son günü. 30 yılı idarecilikle geçen 43 yıl 8 aylık bir mesleki ömür, bugün muhteşem hatıralarla nihayete eriyor. Bir ömrün insana, insanlığa adanmışlığının; hizmete adanmışlığının hikâyesi tüm yaşadıklarım. “Baki kalan bu kubbede bir hoş seda” bırakabilmek için çalıştım. Mesleğe yeni başlamış gencecik bir delikanlıyken dolu olduğum hisleri ve heyecanı mesleğimin son gününe kadar hiç eksilmeden taşıyabilmenin haklı gururunu yaşıyorum bugün.  Güzel insanlar tanıdım, güzel başlangıçlar yaptım, kurumlar açtım, projeler ürettim ama tüm bunlardan daha da önemlisi binlerce çocuk ellerimden devşirdi eğitim hayatlarının meyvelerini.  Güvenle, sevgiyle, huzurla eğitim alıp hayata atılabilmeleri için gerekli mücadeleyi bir gün bile yorulmadan verdim. Önceliğimi kendime ya da aileme verebildiğim bir günüm olmadı belki, ama bugün kırk yıl öncesinden bugüne baktığımda “keşke”lerin hayatımda hiç yer almadığını görüyorum. Bütün meslek hayatımın tek kelimelik özetini yapacak olsam  ”iyi ki” derdim.  İyi ki Allah bana bu ülkeye hizmet etmeyi nasip etti. İyi ki bu vatanın evlatlarına rehber olabildim, yol açabildim, yolculuklarına eşlik edebildim. İyi ki bu yolda binlerce genç, heyecanlı meslektaşımla omuz omuza yürüdüm.

Allah’ım nefes aldığım sürece ülkemize milletimize geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkeme milletime hizmet etme azmi ve gayreti içinde olacağım. Allah’ım yar ve yardımcımız olsun.

Değerli meslektaşlarım, arkadaşlarım, dostlarım ve sevgili gençler; her son yepyeni bir başlangıçtır. Ben meslek hayatımın bu son gününde sizleri önce Allah’a sonra da vatanımıza emanet ediyorum”dedi.

Biz de Kuzeyses olarak emekli olmasından dolayı kendisini kutluyor, bundan sonraki yaşamının sağlık ve mutluluk içerisinde geçmesini diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar