Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

CUMHURİYET BAYRAMI DEĞERLENDİRME VİDEOSU-2023

Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yılı yurdun dört bir yanında olduğu gibi Beşikdüzü ilçesinde de törenlerle kutlandı. Bir hafta süren törenler muhteşem programlara sahne oldu. Bu güzelliğin ilçeye yaşatılmasında başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral Beyi kutluyor, kendisine teşekkür ediyoruz.

Ancak bu bayram bir çocuk bayramı, bir gençlik bayramı değil. Bu bayram tüm halkın bayramı. Sadece Milli Eğitimin kutlamasıyla bu bayram kutlanamaz. Bu halkın bayramı. Bir çocuk bayramında lise gençliği olmayabilir ama bir cumhuriyet Bayramı’nda anaokulu, ilkokul olabilir. Olmalı da. Çünkü Cumhuriyet onlarında bayramı.

Bu bayram seyredilerek değil, mümkün olduğu kadar katılarak kutlanır. Her yıl aynı şeyleri görmek, aynı şeyleri seyretmek sıkıyor. Her yıl biraz daha farklı şeylerin olması gerekir. Bu da tüm kurum ve kuruluşların bayrama iştirakiyle olur. Her şeyi Milli Eğitim’den beklemek yanlıştır. Bu bayramda Beşikdüzü Milli Eğitim üzerine düşeni yapmıştır. Sözüm onlara değildir.

Tüm bakanlıkların personeli nezninde halkın da bayrama katılımı sağlanarak kutlanmalı. Unutmayalım ki; bu bayram sadece lise gençliğinin değil, 85 milyon insanın bayramıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar