Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÇEŞMEÖNÜ ORTAOKULU’NDAN DÖRT PROJE BİRDEN

 

BEŞİKDÜZÜ (Kuzeyses)-Beşikdüzü Çeşmeönü Ortaokulu öğretmenlerinden Seher Özçetin, Elif Aksoy ve Serpil Yalçın Öksüz, More Conscious Children And Better World (Daha Bilinçli Çocuklar ve Daha İyi Bir Dünya), More Games More Fun (Daha Fazla Oyun Daha Fazla Eğlence), Recycle for a Life Cycle  (Yaşam Döngüsü İçin Geri Dönüşüm) ,Healthy Food Healthy Life (Sağlıklı Gıda Sağlıklı Yaşam) adında dört tane eTwinning  projesi gerçekleştirdi.

Dört eTwinning projesinde  yapılan çalışmalar  İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral’a projede görev alan Tuana Çetinkaya, Nergiz Öncü ve  Zümrüt Acar tarafından anlatıldı.

Projelerde görev alan Tuana Çetinkaya, yapılan projelerde Gürcistan, Romanya, Yunanistan, Portekiz ve ülkemizdeki okullarla ortak çalışmalar yaptıklarını, kullandıkları WEB 2 araçlarıyla teknolojiyi eğitimde kullanarak öğrendiklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, öğrencilerimizin bu ziyaretinde çok memnun olduğunu, bu çalışmaların ilçemiz adına kıymetli olduğunu söyleyip; projede görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar