Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÇAYIRİÇİ TESİSLERİ KENDİNİ SENEYE HAZIRLIYOR

MUHTEŞEM TESİS GELİYOR

TONYA(Kuzeyses)-Tonya’da bir tesis daha doğuyor. Tonya Çayıriçi Tesisleri, müşterilerine kısmen de olsa hizmet vermeye başladı. Tesis Sahibi Muhammet Uzun, tesisin tamamen hizmete girmesi bir yılı bulacağını belirtti.

Tesis Sahibi Muhammet Uzun, tesisteki çalışmalarla ilgili Kuzeyses Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ahmet Saraç’a yaptığı açıklamada, “Fol Deresi kenarında  bulunan bu tesisi, 2022 yılının Eylül ayında turizme kazandırmak amacıyla Tonya Belediyesi’nden kiraladım. Yaklaşık 14 dönüm bir alan var burada. Şuan tesisimizde  eski evin modernize edilmiş haliyle kahvaltı salonumuz var. Bir tane otel konseptinde yapılmış evimiz var. Bir tane de şarküteri market şeklinde hediyelik eşya satabileceğimiz reyon şeklinde hizmet veren binamız var.

1 Temmuz itibariyle sadece kahvaltı bölümünü hizmete  açtık. Bunun dışında başka projelerimiz var. Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) desteğiyle buraya  bungalov evler yapacağız. Burada konaklama olacak. Tesise büyük bir restoran yapacağız. Otel odaları, kamelyalar, ocakbaşı, sosyal erkinlik alanları, bu alanda açık hava düğünleri, asker geceleri, kına geceleri yapılabilinecek. Çocuk oyun parkları, yürüyüş yollar ı gibi projelerimiz var.

Çevre düzenlemesiyle beraber yetiştirebilirsek önümüzdeki 2024 yılında muhteşem bir açılışla  yerli ve yabancı turistlerimizin hizmetine sunacağız. İnanıyorum ki, Tonya’mız güzel bir tesise kavuşmuş olacak. Bu tesisle Tonya’mızın ve mahallemizin tanıtımına katkıda bulunmuş olacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar