Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

ÇALIŞMALARIMIZ YERELDE DE DEVAM EDİYOR

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçe düzeyinde yaptıkları çalışmalarla ilgili Kuzeyses Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi maarifetiyle çalışmalarımız yerelde de devam ediyor” dedi.

Başkan Gören, mahallelerde asfaltlama ve akabinde betonlama çalışmaları yaptıklarını belirterek, “ Bu programlar 2019’da yapılmış programlardı. Pandemi nedeniyle bir türlü gerçekleştirememişti. Şimdi gerçekleştirme fırsatı bulundu. 6-7 mahallemizde asfaltlama çalışması yaptık. Bitti mi derseniz bitmez takibi. Çalışma hiç zaman bitmez. Bu çalışmalar bir bütçe dahilinde yapılıyor. Bir mahalleye başlanıp da tamamının bitirilmesi söz konusu değil. Bütçe dahilinde acil ihtiyacı olan yerlere paylaştırılıyor. Bazı mahallelerimizde 500 metre, bazı mahallelerimizde 700 metre yapılıyor.

Bundan sonraki süreçlerde bunlara ilave yapılacak. Eksik kalan yerler zaman içerisinde tamamlanacak. Büyükşehir aracılığıyla ilçemizde çok sayıda duvar işlemi yapıldı. Hem asfaltlama, hem beton, hem sanat duvarı işlemleri kendi yol ağında olmamasına rağmen muhtarlarımızın ve bizlerin isteklerini geri çevirmedi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na bu katkılarından dolayı da teşekkür ederiz. Bize her konuda yardımcı oluyor”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar