Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BÜYÜKLİMAN’DA BASININ DÜNÜ BUGÜNÜ-Yazı Dizisi-9 (Tirebolu)

TİREBOLU’DA BASIN

          Basını güçlü olan bir diğer ilçemiz de Tirebolu olarak ortaya çıkıyor.  Bize ulaşan bilgilere göre 1984 yılında Deniz Ofluoğlu tarafından (YENİ TİREBOLU) gazetesi kuruluyor. Haftalık olarak yayın yapan gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğünü Mehmet Üçüncü yapıyor.

1998 yılında Sahipliğini ve Yazı İşleri Müdürlüğünü Mehmet Malkoç’un yaptığı ve aylık olarak yayınlanan (TİREBOLU 28) gazetesi kuruluyor.

Sahibi Murat Yıldırım, Yazı İşleri Müdürü Mahmut Bora’nın olduğu (TİREBOLU) gazetesi 2003 yılında yine aylık olarak yayına başlıyor.

Haftalık olarak 2009 yılında yayın hayatına atılan (TİREBOLU YEŞİL ÇOTANAK) gazetesinin Sahipliğini Suna Akbaş, Yazı İşleri Müdürlüğünü Dursun Onur yaptı.

Sahipliğini Murat Yıldırım, Yazı İşleri Müdürlüğünü Mahmut Bora’nın yaptığı (TİREBOLU EKSPRES) gazetesi 2010 yılında haftalık olarak yayın hayatına merhaba diyor.

2011 yılında ise sahipliğini Ayşe Çoban, Yazı İşleri Müdürlüğünü Muhribe Öksüz’ün yaptığı (TİREBOLU SONSES) gazetesi haftalık olarak yayın hayatına merhaba dedi. SON

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar