Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BU YAZIYI OKUYANA DİYECEĞİM VAR!

Yazının başlığında da söylediğim gibi “DİYECEĞİM VAR” dostlar. Bu yazıyı okumadan geçmeyin çünkü; “Diyeceğim Var”.

Uzun yıllar yapmaya çalıştığım ve bir türlü yapamadığım YouTube üzerinden amatörce de olsa bir televizyon kanalı kurma hayalini nihayet Cesarettin Zeytin arkadaşımın desteğiyle 11 Ekim  2023 günü Kuzeyses Tv kanalını hizmete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

BAŞARABİLİRSEK YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ PROGRAMLAR:

1-Yayınını çok önemsediğimiz, 5 dakikayı geçmeyecek “DİYECEĞİM VAR” adlı programımız olacak. Bu program tamamen sizlerin programı. Kültür, sanat, edebiyat, spor, anı, iş hayatında yaşadığınız sorunlar, kısaca söylemek istediğiniz her ne varsa bu programda yeralacak. (Şimdilik değişik günlerde olabilirJ

2-“HAFTANIN İÇİNDEN” adlı 15-20 dakikalık canlı Haber Bülteni yayını. Bu hafta programın 6.nı yayınlayacağız. Her Pazartesi günü saat 14.00 da yayınlamaya başladığımız bu programda hafta içinden seçtiğimiz haberleri sizlere aktarıyoruz.

3-Her hafta Salı günleri 15.30 da başkanlarımızın konuk olacağı ve canlı düşündüğümüz “SÖZ BAŞKANIN”adlı 30 dakikayı geçmeyecek bir programımız olacak. Bu programda başkanlık unvanı taşıyan eski veya yeni her kim varsa (Belediye başkanı, parti başkanı, dernek başkanı, kulüp başkanı gibi) konuğumuz olacaklar.

4-“EĞİTİMCİ GÖZÜYLE” 20 dakikalık bir programı her hafta Perşembe günü 14.00 da Eğitimci-Yazar, Radyo-Televizyon Program Yapımcısı Murat CİHAN sağılığı elverdiği sürece sizler için hazırlayıp sunacaktır.

5-“ESNAFLA SOHBET SAATİ” adlı programımız 20 dakikayı geçmeyecek şekilde Çarşamba günleri saat 15.00 da canlı yayınlamaya gayret edilecektir. Canlı olmazsa 10 dakikalık video kaydı olacak.

6-“SPORDA HAFTAYA BAKIŞ” programı. Cuma günü Gazeteci Ahmet SARAÇ’ın hazırlayıp sunacağı program saat 15.00’da gerçekleştirilecek. Canlı sunacağımız programa konuk davet edilecektir. Program 8 Aralık’ta başlayacaktır.

Sıraladığımız bu 6 programı Aralık ayından itibaren sizlere sunmaya gayret göstereceğiz. Bakalım hangilerini yapmaya gücümüz yetecek.

Yapılacak canlı yayınlarda duyurulması gereken konukları, yayın öncesinden sizlere duyurmaya çalışacağız.

Yapacağımız bu çalışmalarda televizyonculuğa hevesli bizlerle birlikte olmak isteyen cep telefonuyla kamera çekebilecek gönüllü bir kişiye ihtiyaç vardır. Bizimle irtibat telefonu 0530 512 61 19 . Amatörce kurulan bu kanala sahip çıkmanızı ve büyütmenizi arzu ediyoruz. Bu kanal Büyükliman Bölgesi’nde “Diyeceğim Var” diyen herkese açıktır. Yeter ki bizimle irtibat kurulsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar