Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BU TURNUVADA HERKES BİRİNCİ

Beşikdüzü’nde İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman tarafından ilkkez ilçede kadınlar voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuva Güneşin Kızları ile Fırtına arasında oynanan final maçı ile sona erdi.

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Beşikdüzü Spor Salonu’nda yaklaşık bir ay süren Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası’nın bitiminde  ödül töreni düzenlendi. Törende ilk sözü alan İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman konuşmasında, “Evinin Sultanları” adlı turnuvaya katılan ev hanımlarımıza, ev kızlarımıza teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın bir özelliği var. Turnuvaya katılan takımların hepsi birinci, hepsi altıncı. Hepsinin ayrı bir değeri var. Bu turnuvanın birincisi yok. Tüm takımlarımıza birinci olmuş gibi kupa vereceğiz. Turnuvaya destek veren Belediye Başkanımıza da buradan  teşekkür ediyorum. Turnuvada görev yapan hakem arkadaşlara, maçları gelip izleyen az sayıda da olsa seyircilerimize  de teşekkür ediyorum” dedi. İlçe Kaymakamı Ferhat Vardar da konuşmasında, “İlçe Spor Müdürümüzün dediği gibi bu yarışmada herkes birinci olmuştur. 6 tane takımımız vardı. Hepsi de çok iyi mücadeleler verdiler. Hepsi de birinciliği haketti. Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi. Törende, turnuvaya katılan tüm takımlar birinci ilan edilerek kendilerine turnuva anısına Kaymakam Ferhat Vardar tarafından kupa ve plaket verildi. İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman’da tüm sporculara çiçek hediye etti. Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Törene ayrıca İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar, Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral, AKP İlçe Başkanı Ahmet Gören, İyi Parti ilçe Başkanı Serkan Dübüş, daire amirleri ve az sayıda seyirci katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar