Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BU MEVZUAT DEĞİŞMELİ

Beşikdüzülü Karate Antrenörü Mehmet Yıldızlar, halk eğitim merkezlerinde ücretli çalışan tüm karate antrenörlerini ilgilendiren bir konu üzerinde Kuzeyses Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Yıldızlar, bu yanlış mevzuatın değişmesi gerektiği üzerinde durarak şunları söyledi: “30 Ağustos 2022’de yapılacak olan U21 Ümit Gençler Türkiye Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerine katılabilmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Daha önce Balkan derecesi olan milli sporcularımızla beraber bu kategoride ülkemizi temsil etmek için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Bu mücadeleyi verirken halk eğitimi merkezi müdürlüklerinin müfredatına göre şampiyonaya gitmemiz halinde ücretimizin kesileceği söyleniyor. Biz de yanlış olmasına rağmen ücretimizin kesilmesini kabul ettik. Halk eğitimde çalışmaya ara verdik. Ama sporcularımızı yalnız bırakmıyoruz. Amacımız Türk bayrağının Dünya Şampiyonasında göndere çekilebilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermek. Biz antrenörler olarak önümüzdeki engelleri açan yöneticilere ihtiyacımız olduğunu buradan kamuoyuna duyurmak istiyorum.

Defalarca milli takım antrenörü olarak görev yaptım. Bu yıl da ilimizde ilk Avrupa derecesini çıkarmış bir antrenör kardeşiniz olarak arkadan gelen antrenör arkadaşların sorun yaşamaması için kurum amirlerinin daha mütevazi, daha esnek olmasını, mevzuatları çözüm odaklı yorumlamasını temenni ediyoruz. Hem yarışmaya katılacağız, hem de sporcuların başında olmayacağız. Gidersek ücretimiz kesilecek. Bir de bizden derece beklenilecek. Böyle yanlış bir mevzuat olabilir mi? Bu mevzuatın bir kez daha söylüyorum, yarışmalarda Türk bayrağı göndere çekilmek isteniliyorsa bu mevzuat değişmeli“

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar