Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BU BİNAYA YAZIK OLUYOR

Beşikdüzü Vardallı Mahallesi’nde uzun yıllar mezbahane olarak hizmet veren bina zamanın Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu tarafından kapatılmasıyla adeta çürümeye terkedildi.

Hayvan kesimi sırasında hayvan kanlarının dereceye aktığı ve pis koku oluşturduğu gerekçesiyle mahalle sakinlerinin ısrarlı şikayeti üzerine kapatılan mezbahanenin atıl vaziyette bırakılmasına da duyarlı vatandaşlar tepki gösterdiler.

BU BİNA DEĞERLENDİRİLMELİ

Konuyla ilgili gazetemize yaptıkları açıklamada “Mezbahane kapatılınca Beşikdüzülü kasaplar hayvanlarını Vakfıkebir’de kestiriyorlar.  Bu nedenle bina boş kaldı. Bu güzelim binaya yazık oluyor. Buranın mutlaka bir hizmette kullanılması gerekir.  Binanın üst katının yıkılarak öne ve yanlara direk atılarak genişletilip  ve dökülecek tabla üzerine bir düğün salonu inşa edilebilinir. Bu işi yapabilecek bir girişimciye burası verilebilinir. Eğer bu gerçekleşmezse burası bir konfeksiyon atölyesi olarak hizmete açılabilir veya başka bir imalathane olabilir. Bura mutlaka bir şekilde değerlendirilmeli. Binanın göz göre göre çürümesine gönlümüz razı olmuyor” şeklinde konuştular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar