Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BU AYIP BEŞİKDÜZÜ’NE YETER!..

 

Beşikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Önder Öztürk, belediye tarafından satışı yapılan Mavi Karadeniz gemisiyle ilgili gazetemize açıklamada bulundu. Öztürk, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’n den  Beşikdüzü Belediyesine hediye edildi 4.800.00 TL’ye ihale usulüyle satıldı. Yine de çok ucuza gitmiş dedi.

Meclis Üyesi Öztürk, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Malını gülen, küçümseyen, battı batıyor su alacak, başımıza bela olacak, kurtarın bizi diye ihaleye çıkarttığın bir gemiye İstanbul, İzmir vs gibi yerlerden 15 kişi gelip ihaleye giriyorsa delirdi bu insanlar demek lazım…(eğer gerçekler Başkan beyin dediği gibiyse)

Gemide yapılan Ramazan eğlenceleri, çay partileri, okul toplantıları, satranç turnuvaları ve gençlerin buluşma adresi olarak kullanılması ve dört yıl boyunca çayı bedava vermesinin altında ezildiler..

Gemiyi 3 yıl atıl durumda beklettiler. Bu geminin kardeşleri İstanbul Boğazı’nda vızır vızır çalışıyor.. Gemi karaya çekilip Beşikdüzü için turistik  bir obje olarak ilçemize değer katabilirdi.

Gemi için demediği yalan kalmadı. Hazırladığı mühendis raporlarını gizledi, Su alıyor, batar gibi yalanlarla kendisinin bu yalanlarını bizler bir bir çürüttük.  Satarsan sat fakat değerinden sat diye ısrar ettik… Gemi mühendisleri Odası’nın raporunu gizledi. Mühendisler Odası belediyeden tekzip istedi. Bu nasıl bir belediyedir diye sitemleri oldu…

Şimdi yapması gereken teleferiği de söküp hurdaya satmasıdır.. Ramis Uzun asla Beşikdüzü halkının Belediye Başkanı olarak seçtiği biri değildir.. O birilerinin siyasi olarak tercihidir.

Beşikdüzü ne gelecek yatırımları da engellemiştir. Araplar tasını tarağını toplayıp gitsin diyerek aslında Beşikdüzü’nün geçlerine valizinizi alın gurbette gidin demiştir.

Her sözü ve açıklaması gerçeklerden uzak ve doğru değildir.. Geldiği günden beri bir borç türküsü tutturmuş gidiyor.. Bugün ki değeri 300 milyon olan bir teleferik tesisini dahi beceriksizliğinden çalıştıramamıştır..

Burada iki çift sözümde bu eserleri ilçemize kazandıran AK Parti yöneticilerine olacaktır. Her konuda olduğu gibi gemi konusundaki gizli desteğinizi biliyoruz. Ali Şükrü Bey ismini kültür merkezinden silerken ve Recep Tayip Erdoğan’ın isminin  verildiği tabelayı bulvardan koparıp atarken bile ses çıkarmadınız da şimdi mi çıkaracaksınız? Gidin hasbihal eyleyin, başarılar dileyin.

Gemimiz, alana hayırlı olsun.  İstanbul’da veya her nerede hizmet verecekse gider orada hasret gideririz. Bu ayıpta Beşikdüzü ne yeter.” şeklinde tepki gösterdi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar