Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BÖYLE BİR UYGULAMA OLAMAZ!

BEŞİKDÜZÜ(Kuzeyses)-Beşikdüzü ilçesi Duygulu Mahallesi’nde oturan eğitimci Ahmet Kaya, eski bir telefon abonesi olarak internetimin çalışması için hatlarımın bakımının yapılmasını istediğini ancak, direklerin sökülmüş olması dolayısıyla internet aboneliğimi iptal ettiklerini bildirdiler. Birileri direklerimi kesmişse, yerinden söküp çalmışsa suçlusu ben miyim? Bu sebeple ben hizmet alamayacak mıyım diyerek adeta uygulamaya isyan etti.

Ahmet Kaya olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Duygulu Mahallesi karşı mevkideki evimde yıllardır abonesi olduğum, faturalarını düzenli olarak ödediğim. 04628733052 nolu ev telefonuma gelen hatta ait resimde yerleri görülen direklerin kimi kesilerek kimisi de yerinden sökülerek alınmış. 11 Aralık  2023 günü aracımla o güzergahtan geçerken direkler sökülmüş yerde yatıyordu.  Durumu  WhatsApp’ üzerinden mesajla Telekom’un Akçaabat yetkilisi Yılmaz  Doğan Bey’e bildirdim. 15 Aralık günü aynı yerden geçtiğimde direkler alınmıştı. Yılmaz Bey’e durumu tekrar bildirdim. Daha sonra da  telefonla görüştük. Gereğinin yapmasını ve mağduriyetimi gidermesini istedim.

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM

Bu isteklerimi daha önceden defalarca yazılı ve 121 üzerinden de iletmeme rağmen durum bu aşamaya geldi. Anlamıyorum bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl insanlık. Bunu kim yapmışsa Allah kollarını kırsın, ocağına ateş düşürsün. Beytülmale el uzatmak dinimizin neresinde? Daha birkaç gün öncesine kadar direkler sökülmüş yerinde yatıyordu. Ben de Telekom çalışma yapıyor diye düşünmüştüm. Ne hale gelmişiz. Devletin malına zarar veren her kimse Allah’ından bulsun.

Ancak Telekom suçu ben işlemişim gibi bana internet vermekten vazgeçti. Direkler eksikmiş. Eksikse tamamla. Kim çalmışsa bul. Çalınan direkten dolayı ben neden mağdur ediliyorum. Bu acizliktir. Böyle bir uygulama olamaz.  Beni çalınan direk ilgilendirmez. Ben hizmet istiyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım, sonuna kadar gideceğim” dedi. <Ahmet SARAÇ

One thought on “BÖYLE BİR UYGULAMA OLAMAZ!

  1. DÜZELTME: Yukarıda “…Duygulu Mahallesi’nde oturan eğitimci Ahmet Kaya, eski bir telefon abonesi olarak internetimin çalışması için hatlarımın bakımının yapılmasını istediğini ancak, direklerin sökülmüş olması dolayısıyla aboneliğimi iptal ettiklerini bildirdiler.” Burada bir ifade hatası oluştu .anlatmak istediğim.04628733052 nolu ev telefonunun aktif abonesiyim telefon hizmetinden yararlanmasamda faturalarını düzenli ödemekteyim. Bu hattımın üzerine sabit ev interneti başvurusu yaptım. Başvurum kabul edilmesine rağmen gelen ekip hatlarda kesinti ve direk eksiği olduğunu gerekçe göstererek internet bağlantımı yapmadan geri gitti bir müddet sonra da iptal etti. Ben de 121 arıza hattına kayıt bıraktım. İlgili yerlere yazılı ve sözlü kayıt altında müracaatlarım oldu. Şuan geldiğimiz aşama yukarıdaki gibi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar