Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BÖLGE FİNALİ BEŞİKDÜZÜ’NDE!

Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü antrenörü Musa Gündoğan, voleybol takımı olarak Beşikdüzü’nde yaşayan kız çocuklarımızın, yegane değerlerimizin hayatlarına dokunarak onları geleceğe umutla bakan bireyler olarak yetiştirmeyi hedef edindik dedi.

Kulübün vizyonunun  voleybolda rol model olup, ulusal düzeyde kız çocuklarımıza ilham kaynağı olmak olduğunun altını çizen Gündoğan, “Misyonumuz; spor ahlakını benimsemiş, ülkesine ve milli değerlerine sadık bireyler yetiştirmek.

 NEDEN VOLEYBOL?

Kötü alışkanlıklardan uzak genç kuşaklar için, sosyal sorumluluk için, sağlıklı bir kent için, kentimizin tanıtımı için voleybolu seçtik.

Gençlik ve Spor voleybol okullarımızda bu yıl 2006-2015 doğumlu kızlarımızın eğitim alırken bu sporculara ilham kaynağı olmaya çalışıyoruz.

Uzman antrenör kadromuzun yer aldığı kulübümüzde antrenör ben  Musa Gündoğan, Yardımcı antrenör Ömer Tarkan Gören’le küçük kalplere ışık olmaya devam etmekteyiz.

Bu sezon alt yapılarda dört kategoride ilçemizi temsil ettik.

Midi Kızlar kategorisinde Trabzon dördüncüsü.

Küçük kızlar kategorisinde Trabzon üçüncüsü.

Genç kızlar kategorisinde Trabzon üçüncüsü.

Yıldız Kızlar kategorisinde Trabzon birincisi olarak bölge finallerinde ilimiz Trabzon’u temsil etmeye hakkazandık.

İlimizin ve ilçemizin adını bu ve bunun gibi başarılarla tüm ülkeye duyurmak hedeflerimiz arasında. Dahası Trabzon voleybolunda söz sahibi bir ilçe, bir sporcu fabrikası olarak dünyaya nam salan ülkemiz voleybolunu bir adım daha ileriye götürmek de hayallerimiz arasında.

2021-2022-2023 sezonunda oynanan Bölgesel lige yine sıfırdan yetiştirdiğimiz sporcularımız ile hiçbir dış transfer yapmadan Beşikdüzü’nün kızlarıyla katılım sağladık. Üç sezon boyunca bölgesel lig müsabakalarında Trabzon’u bayanlar kategorisinde temsil eden tek takım olarak gerek Trabzon’u gerek Beşikdüzü’nü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.

Gerek altyapı müsabakalarında gerek bölgesellik müsabakalarında, öncelikle sporcularımıza velilerimize ve takımlarımıza destek olan herkese teşekkür ediyoruz.

HEDEFİMİZ 2.LİG

Hedefimiz altyapılarda tüm kategori şampiyonlukların yanı sıra A takımımızla, bölgesel lig serüveniyle çıktığımız yolda gelecek sezon 2. Lig hayalimizi gerçekleştirmek. Biliyoruz ki çok büyük hedefler önce hayal etmekle başlar. Bizim hayalimiz çok büyük ve inancımız tam.

Çok değil, sadece iki yıl gibi kısa bir sürede, daha önce voleybol ile tanışmamış kızlarımız, kendi yaş kategorilerinde hem kendilerinin hem de teknik ekibimizin özverili ve azimli çalışmaları sonucunda, gerçekleştirilen Yıldız Kızlar müsabakalarında, toplamda 8 takımın mücadele ettiği zorlu maratonu Trabzon Şampiyonu olarak başarımızı ve kalitemizi ispatlamış olduk ve ilimizi bölge şampiyonasında temsil edeceğiz,

Müsabakalar Nisan ayının 14-15-16 tarihlerinde Beşikdüzü Spor Salonu’nda yapılacaktır, bütün

halkımız davetlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar