Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜSPOR VOLEYBOL ŞUBESİNİ AÇTI

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Ferhat Aksoy, güzel çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Beşikdüzüspor Kulübü bünyesinde voleybol şubesini açarak hayata geçerdi.

 

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Spor faaliyetlerimizi genişletme çalışmalarımız kapsamında kulübümüz bünyesinde voleybol şubesini hayata geçirdik. Bölgemizin voleyboldaki başarılı antrenörleri Metin Arslan ve Tuğçe Karaoğlu önderliğinde kulübümüzün ve ilçemizin adını voleybol branşında hep birlikte başarıyla temsil edeceğimize inancımız tamdır.

Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yönetim olarak sporun sadece futboldan ibaret olmadığını her platformda yüksek sesle dile getiren bir anlayışı benimsedik. Şehrimizin sosyal ve kültürel yapısı incelendiğinde sporun her branşının ilçemizde karşılığı olduğu bilinen bir gerçektir ve bu bir sorumluluktur. Bizler de Beşikdüzüspor yönetimi olarak bu sorumluluğumuzun  bilincinde olduğumuzun altını çizerek yeni neslin güzel geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Beşikdüzü sporun merkezi olacak” dedi. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar