Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜSPOR ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

Trabzon 2.Amatör Küme A Grubunda son haftaya rakibinin bir puan önünde lider giren Beşikdüzüspor, Perşembe günü saat 14.00’da  kendi evinde Çaykaraspor karşısına şampiyonluk maçına  çıkıyor.

Geçen hafta liderliğe yükselen Beşikdüzüspor’da moraller yerinde. Beşikdüzüspor bu maçı mutlak kazanmak durumunda. Beraberlik halinde, rakibinin galip gelmesi durumunda rakibi Trabzon Söğütlüspor şampiyon olacak. Bu nedenle Çaykaraspor’u yenmekten başka çaresi  yok. Olması çok zor başka seçeneklerde var. Ya her ikisi de yenilecek, ya her ikisi de berabere kalacak, ya rakibi yenilecek, ya da Beşikdüzüspor galip gelecek ki, şampiyon olsun.

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Ferhat Aksoy, “Bu hayati önem taşıyan maçta bütün taraftarlarımızın tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz. Bir mucize olmazsa şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz ve hakettiğimiz 1.kümeye çıkacağız” dedi.

Rakibi Çaykaraspor ise geçen hafta ligi 3.tamamlamayı ve yükselme grubunda oynamayı garantiledi. Çaykaraspor yükselme grubunda yarışacağı 4 takım arasında ilk iki sıraya girmesi halinde 1.amatör kümeye çıkacak. <Ahmet SARAÇ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar