Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜSPOR BAŞKANI DA TEPKİ GÖSTERDİ

Suudi Arabistan’da oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki süper kupa maçında pankart krizi yaşandı. Her iki takımımızın da maça Atatürk pankartıyla çıkmasına izin verilmedi. Bu nedenle süper kupa maçı ertelendi.

Bu olay üzerine yazılı açıklamada bulunan Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Ferhat Aksoy, “Bu tarihi güne hep birlikte tanık olurken milletçe verilen mücadeleyi başta Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerinin yöneticileri olmak üzere tebrik ediyor ve destekliyorum. Ülkemizin birçok güzide spor kulübünden çok kıymetli düşünceler paylaşıldı. Çözüm önerileri geliştirildi çok hızlı reaksiyon verildi. Beşikdüzüspor kulübü olarak bizler de destek olmak istiyoruz ancak; açabilecek ışıklarımız, doldurabilecek tribünlerimiz, sağlıklı futbol oynayabileceğimiz bir stadyumumuz olmadığı için Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerine ne yazık ki bir çağrıda bulunamıyoruz.

BEŞİKDÜZÜ’NE 100.YIL STADI YAPILSIN

Ama olsun! Bizim de Atatürk sevgimiz var. Yetmez mi? Hatta en büyük Atatürk sevdalılarının takımı Beşikdüzüspor’dur. Bu tarihi günün anısına dünyaya verilecek olan mesaj bence şöyle olsun;

Tüm spor kulüplerinin, Atatürk sevdalılarının katkılarıyla Beşikdüzü’ne bir 100. Yıl stadı yapılsın. Bu stad yapılıncaya kadar maç ertelensin. Sonra öyle bir açılış yapalım ki dünya görsün Türk’ün gücünü, Dünya görsün Türk’ün inadını, Dünya görsün Türk’e imkansız deyince neler yapacağını…”ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar