Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ’NÜN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BEKAR

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Cumhur Bekdemir ‘in Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanması dolayısıyla boşalan makama, kurumda Polis Merkezi Amiri olarak başarılı çalışmalara imza atan ve daha önce müdür vekilliği görevinde de bulunan  Komiser Ahmet Bekar atandı.

1969 Tonya doğumlu olan Beşikdüzü’nün yeni Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, İşletme Fakültesi mezunu olup, göreve 1992 yılında Kastamonu ilinde  polis memuru olarak başladı. Sırasıyla Van, Giresun, Erzurum ve  Hakkari illerinde görev yaptı.

2016 yılında açılan komiserlik sınavını kazanarak Ankara Polis Akademisi’ne kursa gitti. Kurs bitimi sonrası 2018 yılı Temmuz ayında atandığı Hakkari Yüksekova ilçesinde 1.5 yıl görev yaptıktan sonra  Beşikdüzü Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

2018 yılında ilçede ilk olarak Polis Merkezi Amiri olarak göreve başladı. 2020-2021 yılları arası İlçe Emniyet Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2022-2023 Bürolar Amiri olarak görev aldı. 04.08.2023 tarihi itibariyle de Beşikdüzü’nün yeni Emniyet Müdürü olarak göreve getirildi.

Yeni Müdür Ahmet Bekar, yörenin çocuğu olduğunu ve Beşikdüzü’nü çok sevdiğini, Beşikdüzü’nde görev yapmaktan da büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek,  “Beşikdüzü sakin ve güzel bir ilçemiz. Beşikdüzü ilçemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için teşkilatımızla birlikte var gücümüzle çalışarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” dedi.

İlçe halkı tarafından çok sevilen ve girişken bir yapıya sahip olan Bekar’ın emekli olması beklenirken Emniyet Müdürü olarak atanması ilçede büyük sevinç yarattı.  Evli ve 3 çocuk babası olan Bekar’ı, gazetemizin Genel Yayın Müdürü  Ahmet Saraç makamında ziyaret ederek Kuzeyses Gazetesi ailesi adına kendisini  kutladı ve yeni görevinde başarılar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar