Kuzeyses Gazetesi > Beşikdüzü Haber

Beşikdüzü Haber | Vakfıkebir, Görele, Eynesil, Şalpazarı ilçelerinden yayın yapan Trabzon haber sitesi

BEŞİKDÜZÜ’NÜ YENİDEN 3.LİGE TAŞIYALIM

Trabzon 1.Amatör Küme ekiplerinden Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu, bir dönem 3.ligde yeralan Beşikdüzü’nü yeniden birlik olarak 3.lige taşıyalım dedi.

Başkan Gündoğdu, yaptığı basın açıklamasıyla Beşikdüzü’nde futbol potansiyelinin olduğunu belirterek Beşikdüzülüler’e seslendi: “Kıymetli Beşikdüzülüler, çok yakın tarihte gördük ki memleketimiz futbol heyecanı bekliyor . Yıllardır elimizi kolumuzu taşın altına koyup bir şeyler yapmaya gayret ettik

Bu kez başka duygular içerisindeyiz. İlçemizin bütün mahalleleri ile bir olalım gelin Beşikdüzü’müzü 3. Lige tekrar taşıyalım. Bu konuda bir gurup arkadaş ve spor adamları ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Farklı fikirleri değerlendiriyoruz. Mahalleler  arasında yapılan turnuvaya verdiğimiz heyecanı gelin ilçemizi yukarılara taşımak için de verelim. Buna  biz hazırız .

Bu şehirde futbolcu da var, yönetici de var, teknik direktör de var.  Futbol kulübü için gerekli herşey var ama birleşmiyoruz. Bunu yapmak için elimden geleni yapmaya hazırım. Biz gençlerimiz heba olmasın, zayi olmasın. Spor bir ilçede bir beldede her daim birliktelik sağlar.

Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü olarak yeni yönetim kurulu oluşturmak istiyoruz. Katılmak isteyen, içerisinde heyecanı olan, fikri yönü kuvvetli vasıflı kardeşlerimizi ağabilerimizi bekliyoruz. Gelin başaralım. Biz bunu yapabiliriz.

 

İlçemizde bizlerin yetiştirdiği futbolcular, bölgemizde 3.lige takım çıkardılar. Artık elini taşın altına koyacak arkadaşlar arıyoruz. Halkımızın da bu beklenti içerisinde olduğunun bilincindeyiz. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gülay Harita Kadastro
Kule Rezidans
Elit Lastik
Naninos Pizza
Hedef Bilgisayar